Хранителни добавки

Представител съм на фирма Нейчърон, която е вносител на немски продукти от естествен произход с натурални билкови съставки /хранителни добавки/.

Произведени в Германия

Кликвайте на надписа, който е върху шишенцата, за да прочетете информацията за тях.

За поръчки: месинджър/facebook.com/g.georgiev755 или 0885 91 71 51

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт.
При поръчки под 55 лв. до офис на Еконт доставката е фиксирана на 1.90 лв.
При поръчки под 55 лв. до личен адрес доставката е фиксирана на 3.90 лв.
При поръчки над 55 лв. доставката е безплатна.

Във видеото ще видите старата опаковка на No Stress! ON. Освен обновената опаковка другото ново е че капсулата на хапчето е веган за по-лесно усвояване от организма, а съставките са същите.
Старата опаковка на No Stress! On.

No Stress! ON. Цена 20,90 лв.
За поръчки: месинджър/facebook.com/g.georgiev755 или 0885 91 71 51.

Произведен в Германия

16 компонентен натурален биологично-активен комплекс за поддържане на стабилна нервна система.
No Stress! ON подпомага регулирането нивата на тревога, стрес и паника и спомага за възвръщането на баланса в духа и тялото.

    7-те най-известни екстракта от лечебни растения, препоръчвани за борба със стреса, страха, депресията и тъгата (Хмел, Маточина, Блатен Тъжник, Валериана, Байкалски шлемник, Пасифлора, Готу кола)

    1 незаменима аминокиселина – Триптофан – за регулиране нивата на „хормоните на щастието“ – Серотонин, Триптамин, Мелатонин, Индоламин

    8 витамина от група В за добро функциониране на цялото тяло

    При симптоми на агресия, раздразнителност, хистерия и страхова невроза

    Благоприятства спокойният и дълбок сън и повишава концентрацията

    Намалява чувството на меланхолия и премахва умората

    Влияе благоприятно върху успокояването на сърдечният ритъм и повишава усещането за удоволетвореност и вътрешен мир

    За хора с напрегнат начин на живот, подложени на динамиката на ежедневието

 • Опаковката съдържа 60 капсули. Препоръчителен дневен прием – 2 капсули
  Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителния дневен прием. При бременност, кърмене или заболяване препоръчваме да се консултирате с личния си лекар.
  Повече информация
  Тревожност…Депресия…Безсъние…Притеснение…Паник атаки…Страх…Несигурност…Усещане за безизходица…Липса на настроение и концентрираност…Тъга…
  Толкова много симптоми, обединени под една дума – СТРЕС!
  Не случайно наричат стреса “Прокобата на 21 век”- почти всеки е подложен на тежък ежедневен стрес, все повече хора страдат от безсъние, тревожност и паник атаки…И колкото стресът заема трайно място в живота на хората, толкова повече спираме да говорим за него като за проблем, с който можем да се справим и срещу който трябва да прилагаме специални грижи. Стресът се превръща в ежедневие и даденост, а признаването на този проблем се приема като тема табу и проява на слабост. Eто защо NatureOn даде старт на своята програма “No Stress! ON” в борбата с един от най-съществените съвременни проблеми, отнасящ се до нашето здраве.
  No Stress! ON e уникален комплекс от 16 активни съставки за регулиране на нервната система, комбиниращ в себе си както едни от най-популярните и утвърдени на пазара екстракти от лечебни растения, така и някои редки, изключително ефикасни билки, познати в Българската народната медицина, характерни със своята ефективност и бързо действие. Към този изумителен билков коктейл добавихме Триптофан и пълнен комплекс от витамините от група Б, за да може No Stress! ON да се превърне в един завършен и широкоспектърен продукт, даряващ щастие и спокоен сън.
  Информация за състава
  ХМЕЛ – За това обичано растение се знае много и редица известни народни лечители го препоръчват при безсъние, невроза, чувство на безспокоство и напрежение. Хмелът се слави като диуритично и кръвопречистващо средство, освобождава тялото от токсични натрупвания и в състава на No Stress! On има отношение към общото въздействие на препарата иманно с 2 направления – детоксикиращо организма и успокояващо нервната система.
  МАТОЧИНА – В народната медицина Маточината е известна най-вече с незабавното си въздействие като успокояващо нервната система средство. Освен, че регулира кръвното налягане, Маточината има силно антидепресивно действие, изключителен ефект при безсъние и тревожност, помага за концентрацията и премахва умората. Препоръчва се като билка, премахваща напрежението при ПМС.
  ВАЛЕРИАНА – Дилянката, по-известна още като Валериана е една от най-предпочитаните съставки за незабавно намаляване на всички симптоми на нервно напрежение – задух, сърцебиене, тревожност, чувство на тъга и депресия. В NoStress.On Валерианата намира място като идеален компонент, благодарение на перфектна й комбинация с Хмел, Маточина.
  БАЙКАЛСКИ ШЛЕМНИК – Лечебно растение, което се използва в китайската народна медицина. Действието му е насочено към облекчаване на раздразнителност, нервно напреженое, главоболие, предменструално напрежение при жените и възпаления на простатата при мъжете.
  БЛАТЕН ТЪЖНИК – Използван от векове като съставка за лекуването на много болести, Блатният тъжник остава в народната медицина като билката – елексир за повдигане на настроението – участва пряко в стимулирането на хормона серотонин – един от хормоните на щастието. Има успокояващо и укрепващо нервното напрежение дествие, диуритичен и антиревматичен ефект. Препоръчван при задържане на течности, подпухналост, напрежение в ставите и чувство на тъга.
  АЗИАТСКА ЦЕНТЕЛА – наричана още Готу Кола, Азиатската центела е силно препоръчителна при симптоми на слаби кръвоносни съдове, кожни възпаления, артрит и състояния на отичане на крайниците. Растението е особено популярно с ефекта си като средство за концентриране на вниманието, засилване на паметта, облекчаване симтомите на безсъние, тревожност и психични разстройства – депресии, нервност, загуба на настроение. Допринася за цялостно тонизиране на кръвоносната и нервна системи.
  ПАСИФЛОРА – Наричана още „страстниче“ е род пълзящи растения. В традиционната медицина пасифлората се използва като успокояващо средство. Билката повлиява благоприятно различни симтоми като безсъние, безпокойство, хистерия, високо кръвно и сърцебиене.
  ТРИПТОФАН – Като една от осемте незаменими аминокиселини, Триптофанът е известен като прекурсур в синтеза на Серотонин, Триптамин, Мелатонин, Индоламин. Намалените нива на Триптофан водят до намалено синтезиране на Серотонин, а от там и до понижаване на общото настроение, цялостно влошаване на паметта, липса на концентрация и чувство на удоволетвореност. Цялостният ефект от подържането на нормални нива Триптофан в организма е преборване на тревожността и агресията, регулиране на апетита, овладяване на гнева и подобряване протичането на нервните импулси.
  ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА – Обикновено витамин В9, както наричат Фолиевата киселина се свързва с етапите преди и по време на бременноста. Важно е да се знае, че този витамин е крайно необходим за всяка възраст и всеки пол и то през целият живот. Фолиевата киселина не се синтезира самостоятелно от човешкото тяло и за нейното наличие в организма е от особено значение да бъде набавяна ежедневно. Фолиевата киселина и нейните производни участват пряко в ензими, отговорни за синтеза на аминокиселини и нуклеотиди, изграждащи ДНК и РНК, играещи роля в правилното клетъччно делене. Подпомага изграждането на нервната тъкан и заедно с Витамин В6 и В12 формира цялостният баланс на съединения, отговорни за доброто състояние на сърдечно-съдовата система. Благоприатно въздейства върху регулирането на хормоните на стреса.
  БИОТИН – Познат още кати витамин Н или В7, биотинът се продуцира когато чревната микрофлора е в идеален баланс. Известни са връзките между доброто равновесие на чревните бактерии и проблемите, касаещи нервно напрежение, лошо настроение и различни апатични състояния. За да бъде синхронизирана цялостно, тази фина система е добре да се приема допълнително количество Биотин.
  Витамин В1 – Един от витамините, който нашето тяло не продуцира – Нормалните нива на Тиамин са от основно значение за подържане на устойчива нервна система и добро настроение. Наличието на достатъчни количества Тиамин е важен фактор в борбата с хроничната умора и депресията.
  Витамин В2 – Рибофлавинът е витамин, участващ в метаболитните процеси на мазнините, въглехидратите и протеините, има пряко отношение към ръста,процесите на кръвотворене, а също и към доброто състояние на нервната система. Препоръчва се приемът на витамин В2 при симптоми на депресия, анемия, суха и напукана кожа и липса на енергия.
  Витамин В5 – Пантонент е от основно значение при правилното протичане на нервни импулси. Комбинираният прием на Витамин В5 с останалите витамини от група В има огромно значение при борбата със симтоми на депресия, проблеми със съня, нисък имунитет, хронична умора, физически и психически стрес.
  Витамин В6 – Високите нива на Пиридоксин спомагат за правилното протичане на нервните сигнали между нервните клетки, помагат за поддържането на добра памет и пряко участват в метаболизма нахранителни вещества. Установено е, че недостигът на витамин В6 води до изтръпване на крайниците, отслабване на имунитета и затлъстяване.
  Витамин В12 – Кобаламинът е един от компонентита на групата В Комплекс, който е от жизнено значение за доброто усвояване на мазнините и белтъчините в организма. Участва пряко в много от процесите на обмяна на веществата, кръвообразуването и е фактор за доброто състояние на стомашната лигавица. Недостигът му се счита за предпоставка за влошаването на редица симптоми като сухота на кожата, гастрит, разстройства на имунната система и най- вече слабост и лесна умора.

*Съдържанието на сол е изключително поради наличието на естествено срещащ се натрий
**Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.

Дневен прием 2 капсули.
Хранителна информация за 1 и 2 капсули.

Блатен тъжник 40 мг 80 мг
Матoчина 50,0 мг 100 мг
Л-Триптофан 60,0 мг 120 мг
Хмел 50,0 мг 100 мг
Валериана 220,0 мг 440,0 мг
Байкалски шлемник 100,0 мг 200,0 мг
Пасифлора 60,0 мг 120,0 мг
Готу кола 5,0 мг 10,0 мг
Витамин Б3 8,0 мг 16,0 мг
Витамин Б5 3,15 мг 6,3 мг
Витамин Б6 0,8 мг 1,6 мг
Витамин Б1 0,7 мг 1,4 мг
Витамин Б2 0,7 мг 1,4 мг
Витамин Б12 2,5 μг 5 μг
Фолиева киселина 100 μг 200 μг
Д биотин 50 μг 100 μг
Енергия (кДЖ) 4 кДЖ 8 кДЖ
Енергия (ккал) 1 ккал 2 ккал
Мазнини
от тях наситени <0,1 г
Въглехидрати
от тях захар 0,07 г
Фибри 0,24 г 0,47 г
Протеини <0,1 г <0,1 г
Сол* <0,05 г <0,05 г